MÚSICA P4

divendres, 8 de maig del 2020

Bon dia! Us adjunto un vídeo amb el recull de les activitats de la setmana passada, gràcies per participar!

Recull activitats 30 abril P4

Aquesta setmana seguirem treballant els sons llargs i curts:

1. El despertador

Escolteu aquesta cançó i estigueu molt atents i atentes al so del despertador: riiiiiiing. Mentra escolteu la cançó podeu caminar per casa i quan soni el so llarg del despertador el podeu representar amb els braços i les mans, fent com si us hagués despertat i us estiguessiu estirant.




2. El so dels instruments

Amb ajuda d'aquests nens i nenes d'una altra escola, imagineu-vos que teniu un fil a les mans i estireu-lo quan toquin els instruments per saber si el so que fa cada un d'ells és llarg o curt. Si algú té instruments a casa ho pot comprovar amb els seus propis instruments, ajudant-se sempre del fil imaginari. Si el so és curt podrem estirar molt poc el fil, en comptes, si és llarg el podrem estirar molt. Quan tornem al cole ho farem amb els instruments que tenim allà, aneu practicant!!




3. Dansa: Volta cap aquí

Us enrecordeu d'aquesta dansa que fèiem al cole? Estic segura que si! Havíem de fer voltes cap a un costat i cap a l'altre i picar de mans. Ho podem fer sols o amb una parella al davant, així que si voleu li podeu ensenyar la dansa a algú de la vostra família i fer-la junts!!

Volta cap aquí


Em podeu enviar fotos o vídeos de les activitats a: andrea.mestramusica@gmail.com

Molts petonets!!!



0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada