TIPUS DE COCCIÓ

divendres, 29 de maig del 2020

Bon dia nens i nenes de UK!

Ja fa un temps  que estem treballant el projecte de la cuina i sou uns experts en alimentació.
Ja coneixeu  diferents estris de cuina , com classificar els aliments i que hi han aliments més saludables que d'altres...

Però, us heu parat a pensar  la forma en que es cuinen els aliments?

Per exemple no es fa de la mateixa forma un pastís que uns macarrons.

Doncs avui treballarem alguna de les diferents formes de cuinar.

TIPUS DE COCCIONS: 

Al forn: Podem cuinar molts aliments i molt saludables. Podem fer carn, peix, pizza, pastissos…

Bullir: És una forma molt sana de cuinar els aliments. Posem els aliments en aigua i esperem a que bulli. Podem fer pasta, verdures…

Fregir: Aquest tipus de cocció no es tan saludable, per tant, ho hem de menjar ocasionalment. Utilitzem molt oli com per exemple; per fer patates fregides.

Microones: Serveix per escalfar els aliments.  Ho podem utilitzar a diari per escalfar-nos la llet o altres aliment.

Ara que ja hem vist les diferents coccions us deixem un activitat en la següent fixta:



Doncs amb tota la informació i els experts que sou tindreu que elaborar un menjar i explicar o fer un dibuix dels ingredients i el tipus de cocció.




Bon cap de setmana!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada