MÚSICA P3

dijous, 16 d’abril del 2020

Bon dia classe de l'Índia! A partir d'ara, cada dijous us penjaré una proposta de música que podeu fer durant tota la setmana, fins al dijous següent. Aquesta setmana la proposta és:

1. Joc de les estàtues
Al cole vam començar a treballar la diferència entre el so i el silenci jugant al joc de les estàtues. Podeu jugar a casa amb la cançó L'hora de fer música de la Dàmaris Gelabert que ja la coneixeu. Recordeu! Quan la música sona hem de ballar i quan pari ens hem de quedar com estàtues, no ens movem.


2. Classificar so - silenci
Ara que esteu a casa podeu aprofitar també per investigar els objectes que teniu al voltant. Busqueu uns quants objectes de la vostra habitació, de la cuina, del menjador... i moveu-los per descobrir si fan so o no. Després, classifiqueu-los en dos grups: el grup del so i el grup del silenci. Podeu enviar-me una foto del resultat.

3. Eram sam sam
Per practicar una miqueta els ritmes que ja coneixem i que vam aprendre al cole us animo a ensenyar a les vostres famílies la cançó Eram sam sam. Canteu-la i feu els moviments amb les mans com fa el Mic en el vídeo, estic segura que us enrecordareu de com eren!


Us animo a gravar-vos o fer-vos fotos fent les activitats per després fer un recull i compartir-les amb tots vosaltres. Em podeu enviar els resultats a: andrea.mestramusica@gmail.com

Un petonet!!


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada