MÚSICA P5

dimecres, 15 d’abril del 2020

Bon dia nens i nenes de P5! A partir d'ara cada dimecres tindreu una proposta de música que em podeu enviar durant tota la setmana, fins al dimecres següent. La proposta d'aquesta setmana està relacionada amb el projecte que vau fer sobre els peixos el trimestre passat, ja que va quedar pendent per fer a classe i crec que us pot agradar fer-la a casa!

Us proposo escoltar l'audició Aquarium del Carnaval dels Animals. La va composar Camil Saint-Saëns i la música ens pot ajudar a imaginar-nos l'oceà i tots els animals que viuen en ell.

1. Vídeo animat amb l'audició
Per començar a imaginar-nos el mar, podem mirar aquest vídeo animat de l'audició. Observeu bé quins animals surten, fixeu-vos en com es mouen i quan hagi acabat feu una llista dels animals que heu vist o que més us han agradat, així podeu practicar una mica l'escriptura.


2. Expressar corporalment l'audició
Un cop hagueu acabat, imagineu-vos que vosaltres sou algun dels animals que surten. Podeu vestir-vos de manera que us assembleu a ell o decorar la vostra casa com l'oceà. Escolteu la música un altre cop mentre us moveu com l'animal que heu triat, fent els moviments que fa i seguint la música. Us deixo un vídeo d'uns nens i nenes d'un altre cole que ho han fet perquè ho pogueu fer amb ells. Si voleu, envieu-me un vídeo perquè us vegi!


3. Representació gràfica de la música
Finalment, us proposo que representeu l'oceà i els seus animals fent un dibuix amb colors o pintura, amb materials que tingueu per casa o fent alguna manualitat. Us deixo algunes propostes però podeu deixar volar la imaginació i fer-ho com volgueu. Quan ho tingueu, envieu-me una foto per veure els vostres paisatges marítims!

manualitats reciclatge infantil amb capses dousPlastificando ilusiones: Manualidades del mar


handprint fish bulletin board(notitle)

     
CD Crafts: 70 Ideen und Tutorials Schritt für Schritt - Neu dekoration stile #art #tutorials #videos


Em podeu enviar els vostres vídeos i fotos a: andrea.mestramusica@gmail.com

Petonets!


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada