MÚSICA P5

dimecres, 29 d’abril del 2020

Bon dia! Aquesta setmana la proposta de música és la següent:

1. Memory musical

Confeccioneu el vostre propi memory musical. Heu de fer quadrats de paper o cartolina i dibuixar elements musicals: instruments, notes de música, cantants... (recordeu fer dues fitxes iguals de cada dibuix). Un cop els tingueu, poseu-los tots cap per avall i jugueu a trobar la parella. Us heu de fixar molt bé i fer memòria per trobar-la! Quan trobeu una parella podeu imitar el so d'aquell instrument o picar la nota musical.

Us deixo un enllaç amb un exemple de memory perquè tingueu una idea de com fer-lo: https://www.education.com/worksheet/article/music-memory-game/

2. La vostra cançó preferida

Estic segura que tots i totes teniu algun cantant que us agrada molt o alguna cançó que no heu parat de cantar i ballar durant aquests dies a casa. Penseu quina és i envieu-me un vídeo dient-me el seu nom i per què us agrada escoltar-la. Si voleu també podeu fer un dibuix de qui la canta i enviar-me una foto.
Amb totes les cançons que em digueu faré una llista d'Spotify perquè pogueu escoltar les cançons preferides dels vostres companys i companyes.

3. Treballem el sentit de l'oïda

Com esteu treballant el projecte dels sentits i a música fem servir molt un d'aquests sentits, l'oïda, us proposo fer una activitat on haureu de parar molta atenció i obrir bé les orelles. Per fer-la us haureu d'estirar en un lloc on estigueu còmodes, tancar els ulls i escoltar aquesta música en silenci. Un cop l'hagueu escoltat podeu escriure en un paper quins sons han sonat i podeu fer un dibuix d'allò que us heu imaginat mentre l'escoltaveu.

Audició: Gnomus


Podeu enviar-me tots els vídeos i fotos al meu correu: andrea.mestramusica@gmail.com

Petonets!!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada