MÚSICA P4

dijous, 30 d’abril del 2020

Bon dia! La proposta musical d'aquesta setmana és la següent:

1. Fruites i verdures

Com ja sabeu, els i les cuineres donen molta importància a que mengem fruites i verdures, ja que són molt bones i sanes. En aquesta cançó, el Mic parla d'algunes de les fruites i verdures que hem de menjar. Escolteu-la i fixeu-vos molt bé en quines són. Després, feu un dibuix d'aquelles que vosaltres mengeu a casa. Qui vulgui pot intentar escriure el nom de la fruita i la verdura al costat amb ajuda de la família.




2. Joc de les estàtues

Com sé que us agrada molt jugar al joc de les estàtues, us proposo buscar una cançó de la llista d'Spotify on estan les cançons preferides dels vostres companys i companyes i jugar a convertir-vos en estàtues quan la música no sona i a ballar quan està sonant. D'aquesta manera podreu descobrir noves cançons mentre jugueu. Obriu bé les orelles i estigueu atents i atentes!!

Llistat Spotify classe UK

3. Classificar sons llargs - curts

Ara que esteu a casa podeu aprofitar investigar els objectes que teniu a prop. Busqueu diferents coses que tingueu a la vostra habitació, a la cuina, al menjador, al lavabo... Un cop tingueu uns quants objectes feu-los sonar (picant, raspant, bufant...) i classifiqueu-los en dos grups segons si el so que fan és llarg o curt. Feu una foto a la classificació i envieu-me una foto!


Podeu enviar-me els vídeos i fotos de les activitats al meu correu: andrea.mestramusica@gmail.com

Petonets!!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada