MÚSICA - SANT JORDI (P3, P4, P5)

dijous, 23 d’abril del 2020

Bon dia! Avui és Sant Jordi i és per això que aquesta setmana celebrarem aquesta bonica tradició que aquest any viurem des de casa.

1. Escoltar la llegenda de Sant Jordi cantada



2. Escoltar i aprendre algunes cançons sobre els personatges de la llegenda

Podeu fer els vostres titelles dels personatges de la llegenda: Sant Jordi, princesa, drac, sol, rosa... i fer-los ballar mentre escolteu i canteu les cançons o fins i tot podeu disfressar-vos amb coses que tingueu a casa i interpretar al vostre personatge preferit! Com les tutores ja us han posat l'enllaç d'algunes cançons, jo us proposo aprendre-us aquestes dues que he tocat a casa amb el meu ukelele, espero que us agradin!
Podeu enviar-me els vostres vídeos cantant-les o fent ballar els titelles.

Surt sol solet

Ja ha arribat Sant Jordi


3. Compta amb mi

Txarango és un grup de música que té cançons molt boniques. Com estem celebrant Sant Jordi, us he preparat un vídeo explicant-vos un conte sobre aquesta cançó. Parla de que tots tenim persones amb les que podem comptar quan estem tristos o quan ens passa alguna cosa dolenta, però també quan estem feliços i tenim ganes de jugar i passar-ho bé.

CONTE: COMPTA AMB MI - TXARANGO

Un cop hagueu escoltat el conte, podeu mirar aquest vídeo tan maco on també podreu escoltar la cançó. Després, podeu pensar quines persones estan sempre al vostre costat i les podeu dibuixar. Ah! I no us oblideu de donar-los les gràcies i estimar-les molt!



Podeu enviar-me els vídeos, fotos i dibuixos que feu al meu correu: andrea.mestramusica@gmail.com

Espero que passeu una bona diada de Sant Jordi, molts petonets!!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada