MÚSICA P4

divendres, 17 d’abril del 2020

Bon dia classe de UK, com esteu? A partir d'ara cada divendres us penjaré una proposta de música que podeu fer durant tota la setmana, fins al següent divendres. La proposta d'aquesta setmana és aquesta:

1. El lleó vergonyós
Escoltar la cançó El lleó vergonyós d'El Pot Petit i aprendre-la amb ajuda dels gestos que fan els personatges que surten al vídeo. Un cop la sapigueu podeu fer una careta d'un lleó amb ajuda d'aquesta plantilla o d'alguna altra manera, com vosaltres volgueu!

Plantilla careta


2. Audició: El lleó 
Aprofitant que teniu la careta de lleons i lleones us proposo posar-vos-la i representar amb el cos i la veu l'audició El Lleó del Carnaval dels animals, d'un compositor que es diu Camil Saint-Saëns. 
Recordeu com ho fèiem a classe! El lleó començava dormint i poc a poc es despertava i sortia a explorar la jungla, fins que s'amagava el sol i tornava a dormir. 

                                   

3. La meva cançó preferida
Quina és la vostra cançó preferida? Segur que us agraden moltes músiques diferents però heu de triar una d'elles, la que més us agradi. Podeu fer un vídeo explicant-me quina és i per què us agrada. Després, faré un recull de totes les vostres cançons preferides i el compartiré perquè pogueu escoltar-les i conèixer noves músiques.

Us animo a gravar-vos o fer-vos fotos mentre feu les activitats i enviar-me-les a: andrea.mestramusica@gmail.com

Petonets!



0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada